Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkySys 13 Юли
442 Tactiek my taktik
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 23.3
very good Schieten poor
adequate Passen average
average Verdedigen poor


3e minuut.
Stanislavov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bielski de bal. Bielski speelt de bal door. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety draait met de bal, schiet en ... Argirov bokst de bal weg.

5e minuut.
Miśkowiec geeft de bal voor. Novakov rent richting de bal. Plecety onderschept slim de pass. Plecety draait met de bal, schiet en ... Argirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Borbokis bereikt de bal nog maar net als eerste. Borbokis speelt de bal door. Bielski rent richting de bal. Bielski geeft een hoge lob. Novakov kopt de bal weg. Argirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panov controleert de bal met de borst. Cano is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 13 Юли 1:0

12e minuut.
Rozanov is nu in balbezit. Rozanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanislavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Denev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski onderschept slim de pass. Bielski probeert naar een medespeler te passen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety schiet op doel. Argirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Belnikolovski rent richting de bal. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety passt de bal zonder na te denken. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 13 Юли 2:0

33e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanislavov de bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Denev rent richting de bal. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bielski geeft een hoge lob. Daar is Rozanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety rent richting de bal. Plecety draait met de bal, schiet en ... Argirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 13 Юли 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 34%, 13 Юли 66%.
SkySys - 13 Юли 3:0

50e minuut.
Ostocki speelt de bal door. Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal zonder na te denken. Bielski geeft een lange en hoge pass. Cano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Stanislavov rent richting de bal. Inworp. Panov met een snelle inworp. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Belnikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Muglov verovert de bal door een tackle van achteren. Muglov speelt de bal door. Plecety is nu in balbezit. Plecety schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anioł onderschept slim de pass. Anioł passt de bal in één keer door. Plecety rent richting de bal. Plecety haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rozanov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Argirov speelt de bal door. Stoychev kopt de bal weg. Daar is Ostocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 13 Юли 4:0

84e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano passt de bal met de wreef. Bielski is nu in balbezit. Bielski geeft een hoge lob. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Argirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkySys - 13 Юли 5:0

87e minuut.
Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov geeft een hoge lob. Novakov kopt de bal weg. Bielski rent richting de bal. Bielski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Miśkowiec de bal. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov geeft een hoge lob. Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkySys 38%, 13 Юли 62%.
SkySys - 13 Юли 5:0