Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4ak noris igra4i fc
v100 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


9e minuut.
Belush bereikt de bal nog maar net als eerste. Belush geeft de bal voor. Chenkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cupiał rent richting de bal. Cupiał haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geranski speelt de bal door. Inworp. Iskrenov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belush is nu in balbezit. Belush geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chenkov is nu in balbezit. Chenkov haalt uit met een fantastische trap. Geranski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - igra4i fc 1:0

11e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Karakirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paganel. Paganel krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cenkov onderschept slim de pass. Kosovski rent richting de bal. Kosovski probeert naar een medespeler te passen. Paganel rent richting de bal. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cupiał rent richting de bal. Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov onderschept slim de pass. Iskrenov verovert de bal door een tackle van achteren. Iskrenov haalt uit met een fantastische trap. Geranski bokst de bal weg. Chenkov heeft problemen om de bal te vangen. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chenkov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cupiał de bal. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupiał schiet op doel. Geranski bokst de bal weg.

42e minuut.
Cenkov is nu in balbezit. Cupiał verovert de bal door een tackle van achteren. Cupiał passt de bal in één keer door. Chenkov rent richting de bal. Chenkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - igra4i fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 36%, igra4i fc 64%.
4ak noris - igra4i fc 2:0

54e minuut.
Iskrenov geeft de bal voor. Paganel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chenkov de bal. Chenkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - igra4i fc 3:0

59e minuut.
Iskrenov verovert de bal door een tackle van achteren. Iskrenov probeert naar een medespeler te passen. Cupiał rent richting de bal. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Prahov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micov met de inworp. Belush bereikt de bal nog maar net als eerste. Belush geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - igra4i fc 4:0

77e minuut.
Klungelig pakt Prahov de bal. Micov is nu in balbezit. Micov probeert naar een medespeler te passen. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 22%, igra4i fc 78%.
4ak noris - igra4i fc 4:0