Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emovaskovladi Samolet Sarafovo FC
Normal Tactiek kongdonk
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 48.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Zvezdev trapt de bal weg. Zapryanov kopt de bal weg. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radulov de bal. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Shipkov heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:1

10e minuut.
Rusinov passt de bal in één keer door. Kirilov is nu in balbezit. Kirilov passt de bal met de wreef. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:2

12e minuut.
Rusinov controleert de bal met de borst. Rusinov passt de bal met de wreef. Zapryanov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov geeft de bal voor. Marin kopt de bal weg. Naydenov heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:3

17e minuut.
Radulov is nu in balbezit. Radulov geeft een hoge lob. Kirilov kopt de bal weg. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:4

19e minuut.
Daar is Vutev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov rent richting de bal. Rusinov geeft een hoge lob. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lesikov geeft een hoge lob. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Kabulov is nu in balbezit. Shipkov rent richting de bal. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:5

33e minuut.
Marin onderschept slim de pass. Zapryanov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev schiet op doel. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Shipkov de bal. Shipkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kirilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rusinov passt de bal in één keer door. Zaicev is nu in balbezit. Zaicev passt de bal in één keer door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Shipkov onderschept slim de pass. Shipkov speelt de bal door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Naydenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusinov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shipkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 82%, Samolet Sarafovo FC 18%.
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:6

48e minuut.
Kabulov met een snelle inworp. Zaicev geeft de bal voor. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:7

50e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov speelt de bal door. Bilchev met een sublieme pass. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kabulov rent richting de bal. Kabulov geeft de bal voor. Rusinov speelt de bal door. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel. Zvezdev bokst de bal weg.

62e minuut.
Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov met een sublieme pass. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vutev kopt de bal weg. Shipkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naydenov de bal. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:8

67e minuut.
Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal zonder na te denken. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev passt de bal met de wreef. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:9

69e minuut.
Venkov heeft problemen om de bal te vangen. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov passt de bal met de wreef. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:10

71e minuut.
Zaicev met een snelle inworp. Kabulov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov is nu in balbezit. Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lesikov heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:11

76e minuut.
Bilchev haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Zvezdev trapt de bal weg van het doel. Zapryanov heeft problemen om de bal te vangen. Zapryanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:12

83e minuut.
Obreshkov met een sublieme pass. Zaicev controleert de bal met de borst. Zaicev speelt de bal door. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:13

84e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Naydenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shipkov rent richting de bal. Shipkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:14

90e minuut.
Rusinov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Shipkov de bal. Shipkov passt de bal in één keer door. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 85%, Samolet Sarafovo FC 15%.
emovaskovladi - Samolet Sarafovo FC 0:15