Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stara Planina FC Voivodino
Normal Tactiek N1
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Bajo onderschept slim de pass. Bajo met een sublieme pass. Iovchev geeft de bal voor. Zahariev maakt een snoekduik en kopt de bal. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:1

7e minuut.
Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukakis passt de bal zonder na te denken. Ignjatijević met een sublieme pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Markov met een sublieme pass. Agüero probeert de bal aan de voet te houden. Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Ignjatijević geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidanov de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Mindzhev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:2

17e minuut.
Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakirov onderschept slim de pass. Karakirov geeft de bal voor. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:3

22e minuut.
Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukakis passt de bal zonder na te denken. Agüero met een sublieme pass. Zahariev rent richting de bal. Zahariev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:4

24e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Zahariev heeft problemen om de bal te vangen. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Mindzhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:5

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mindzhev met een harde bal richting middenveld. Ignjatijević kopt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Tepsiev kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nakov is nu in balbezit. Zahariev verovert de bal door een tackle van achteren. Zahariev met een sublieme pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gemedzhiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doukakis controleert de bal met de borst. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:6

37e minuut.
Nakov is nu in balbezit. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gemedzhiev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignjatijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukakis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Planina 83%, FC Voivodino 17%.
Stara Planina - FC Voivodino 0:6

47e minuut.
Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidanov geeft een lange en hoge pass. Karakirov geeft de bal voor. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Iovchev passt de bal zonder na te denken. Nakov is nu in balbezit. Ignjatijević met een sublieme pass. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doukakis kopt de bal weg. Zahariev rent richting de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:7

55e minuut.
Pérez Roldán passt de bal in één keer door. Iovchev rent richting de bal. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:8

57e minuut.
Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gemedzhiev de bal onder controle te krijgen. Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:9

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mindzhev met een harde bal richting middenveld. Doukakis met een sublieme pass. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lakov kopt de bal weg. Daar is Markov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markov probeert naar een medespeler te passen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nakov passt de bal in één keer door. Filipov met een sublieme pass. Agüero speelt de bal door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:10

72e minuut.
Inworp. Karakirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mindzhev trapt de bal weg. Doukakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:11

77e minuut.
Markov kopt de bal weg. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev geeft de bal voor. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:12

80e minuut.
Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Vidanov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:13

82e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Mindzhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:14

83e minuut.
Filipov is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:15

86e minuut.
Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatijević geeft een hoge lob. Iovchev is nu in balbezit. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zahariev rent richting de bal. Zahariev draait met de bal, schiet en ... Mindzhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Daar is Ignjatijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zahariev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stara Planina - FC Voivodino 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stara Planina 87%, FC Voivodino 13%.
Stara Planina - FC Voivodino 0:16