Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino Stara Planina
N1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Iovchev de bal. Iovchev geeft de bal voor. Daar is Nakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Mindzhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 1:0

13e minuut.
Damyanov heeft problemen om de bal te vangen. Damyanov speelt de bal door. Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 2:0

16e minuut.
Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Agüero geeft een lange en hoge pass. Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 3:0

17e minuut.
Agüero passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidanov rent richting de bal. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán schiet op doel. Vidanov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iovchev neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatijević geeft de bal voor. Iovchev kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 4:0

21e minuut.
Lakov is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Pérez Roldán schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vidanov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pérez Roldán is nu in balbezit. Iovchev rent richting de bal. Iovchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 5:0

29e minuut.
Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignjatijević met de inworp. Doukakis heeft problemen om de bal te vangen. Doukakis geeft de bal voor. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 6:0

32e minuut.
Doukakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trifonov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Ignjatijević de bal. Ignjatijević geeft een hoge lob. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 7:0

38e minuut.
Klungelig pakt Trifonov de bal. Trifonov met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Gemedzhiev probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iovchev zal de hoekschop nemen. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ignjatijević speelt de bal door. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vidanov de bal onder controle te krijgen. Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 8:0

44e minuut.
Iovchev geeft een lange en hoge pass. Mindzhev met een sublieme pass. Agüero kopt de bal weg. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 27%, Stara Planina 73%.
FC Voivodino - Stara Planina 8:0

46e minuut.
Markov is nu in balbezit. Markov geeft de bal voor. Flores kopt de bal weg. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 9:0

48e minuut.
Vidanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iovchev met de inworp. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iovchev neemt de hoekschop. Nakov heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Trifonov geeft een hoge lob. Vidanov heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 10:0

53e minuut.
Gemedzhiev rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 11:0

57e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 12:0

60e minuut.
Lakov rent richting de bal. Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Mindzhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 13:0

62e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepsiev. Iovchev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iovchev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Iovchev kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ignjatijević kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Agüero met een sublieme pass. Daar is Ignjatijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 14:0

75e minuut.
Markov geeft de bal voor. Iovchev kopt de bal weg. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Roev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 15:0

77e minuut.
Ignjatijević passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Gemedzhiev trapt de bal weg. Trifonov kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 16:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechkov met een snelle inworp. Trifonov is nu in balbezit. Lakov onderschept slim de pass. Lakov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pérez Roldán geeft de bal voor. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev probeert wanhopig de bal te grijpen. Gemedzhiev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - Stara Planina 17:0

90e minuut.
Iovchev is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 23%, Stara Planina 77%.
FC Voivodino - Stara Planina 17:0