Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4ak noris 13 Юли
v100 Tactiek my taktik
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 24.8
very good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen weak


24e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Denev onderschept slim de pass. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenkov onderschept slim de pass. Chenkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tomov geeft de bal voor. Denev heeft problemen om de bal te vangen. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap. Argirov bokst de bal weg. Chenkov is nu in balbezit. Chenkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dentinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - 13 Юли 1:0

42e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Paganel passt de bal in één keer door. Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel rent richting de bal. Paganel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 36%, 13 Юли 64%.
4ak noris - 13 Юли 1:0

47e minuut.
Ninov geeft de bal voor. Dentinho rent richting de bal. Rozanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozanov krijgt een gele kaart. Dentinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iskrenov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paganel springt en kopt de bal. Argirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4ak noris - 13 Юли 2:0

55e minuut.
Tomov geeft een lange en hoge pass. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho onderschept slim de pass. Paganel rent richting de bal. Paganel schiet op doel. Argirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Micov onderschept slim de pass. Denev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Baltanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baichev komt het veld opgelopen. Micov met de inworp. Ninov rent richting de bal. Ninov geeft de bal voor. Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Micov onderschept slim de pass. Micov geeft de bal voor. Klungelig pakt Dentinho de bal. Paganel is nu in balbezit. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4ak noris 43%, 13 Юли 57%.
4ak noris - 13 Юли 2:0