Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
igra4i fc SkySys
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten very good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Muglov speelt de bal door. Plecety rent richting de bal. Plecety schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:1

12e minuut.
Karakirov is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal in één keer door. Plecety is nu in balbezit. Plecety draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Anioł speelt de bal door. Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety probeert naar een medespeler te passen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielski met de inworp. Prahov is nu in balbezit. Plecety verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety geeft een hoge lob. Geranski bokst de bal weg. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:2

22e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Plecety passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bielski de bal. Bielski met een sublieme pass. Muglov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielski met een snelle inworp. Anioł rent richting de bal. Anioł geeft een lange en hoge pass. Plecety maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dobromirov kopt de bal weg. Muglov heeft problemen om de bal te vangen. Muglov passt de bal met de wreef. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:3

33e minuut.
Chenkov rent richting de bal. Plecety onderschept slim de pass. Plecety passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cano de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:4

35e minuut.
Stanislavov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muglov de bal. Muglov speelt de bal door. Plecety heeft problemen om de bal te vangen. Plecety haalt uit met een fantastische trap. Geranski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:5

38e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal met de wreef. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:6

43e minuut.
Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielski speelt de bal door. Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 75%, SkySys 25%.
igra4i fc - SkySys 0:7

47e minuut.
Stanislavov speelt de bal door. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety speelt de bal door. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:8

52e minuut.
Kosovski is nu in balbezit. Stanislavov verovert de bal door een tackle van achteren. Stanislavov speelt de bal door. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Anioł kopt de bal weg. Daar is Bielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielski passt de bal met de wreef. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:9

55e minuut.
Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki passt de bal met de wreef. Muglov geeft de bal voor. Cano rent richting de bal. Cano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:10

57e minuut.
Bielski heeft problemen om de bal te vangen. Bielski geeft de bal voor. Chenkov kopt de bal weg. Plecety rent richting de bal. Plecety haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Kosovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano onderschept slim de pass. Cano probeert naar een medespeler te passen. Plecety is nu in balbezit. Plecety draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Chenkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Muglov probeert naar een medespeler te passen. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenkov is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Plecety geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karakirov de bal. Cano is nu in balbezit. Cano draait met de bal, schiet en ... Geranski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:11

74e minuut.
Ostocki geeft een hoge lob. Kosovski is nu in balbezit. Muglov speelt de bal door. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stanislavov probeert naar een medespeler te passen. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Plecety schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Prahov is nu in balbezit. Plecety onderschept slim de pass. Plecety passt de bal zonder na te denken. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
igra4i fc - SkySys 0:12

86e minuut.
Plecety rent richting de bal. Plecety passt de bal met de wreef. Miśkowiec probeert naar een medespeler te passen. Cano is nu in balbezit. Cano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: igra4i fc 77%, SkySys 23%.
igra4i fc - SkySys 0:12