Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Voivodino emovaskovladi
N1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Roldán is nu in balbezit. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Ignjatijević kopt de bal weg. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 1:0

17e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Iovchev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vutev de bal onder controle te krijgen. Doukakis rent richting de bal. Doukakis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 2:0

27e minuut.
Radoslavov is nu in balbezit. Doukakis onderschept slim de pass. Doukakis speelt de bal door. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukakis geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bajo geeft de bal voor. Iovchev kopt de bal weg. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Roldán geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een hoge lob. Agüero geeft een hoge lob. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lesikov is nu in balbezit. Pérez Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 3:0

42e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Daar is Lesikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev schiet op doel. Zvezdev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 25%, emovaskovladi 75%.
FC Voivodino - emovaskovladi 3:0

46e minuut.
Radoslavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslavov passt de bal zonder na te denken. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesikov heeft problemen om de bal te vangen. Zvezdev probeert wanhopig de bal te grijpen. Pérez Roldán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 4:0

53e minuut.
Agüero speelt de bal door. Karakirov is nu in balbezit. Karakirov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez Roldán de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 5:0

57e minuut.
Stalev kopt de bal weg. Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zvezdev trapt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 6:0

59e minuut.
Doukakis met een sublieme pass. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević geeft de bal voor. Naydenov kopt de bal weg. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Roldán controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Zahariev draait met de bal, schiet en ... Zvezdev probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán kopt de bal weg. Zahariev rent richting de bal. Zahariev schiet op doel. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 7:0

65e minuut.
Doukakis rent richting de bal. Doukakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radulov de bal. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Iovchev probeert naar een medespeler te passen. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Zahariev is nu in balbezit. Zahariev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Naydenov verovert de bal door een tackle van achteren. Naydenov geeft de bal voor. Inworp. Iovchev met een snelle inworp. Pérez Roldán geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 8:0

73e minuut.
Radoslavov speelt de bal door. Lesikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesikov passt de bal in één keer door. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zahariev is nu in balbezit. Pérez Roldán rent richting de bal. Zahariev rent richting de bal. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 9:0

77e minuut.
Radoslavov passt de bal zonder na te denken. Zvezdev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvezdev geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iovchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zahariev de bal. Zahariev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pérez Roldán rent richting de bal. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev passt de bal in één keer door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel. Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ignjatijević heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatijević met een sublieme pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán passt de bal met de wreef. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Naydenov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doukakis is nu in balbezit. Doukakis geeft een hoge lob. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 10:0

85e minuut.
Doukakis speelt de bal door. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een hoge lob. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... Zvezdev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Pérez Roldán geeft een hoge lob. Daar is Ignjatijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignjatijević passt de bal met de wreef. Zahariev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahariev schiet op doel. Zvezdev bokst de bal weg.

88e minuut.
Ignjatijević geeft een hoge lob. Doeltrap. Zvezdev trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ignjatijević de bal. Ignjatijević geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zahariev rent richting de bal. Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Bojinov speelt de bal door. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Voivodino - emovaskovladi 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Voivodino 15%, emovaskovladi 85%.
FC Voivodino - emovaskovladi 11:0