Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emovaskovladi FC Voivodino
Normal Tactiek N1
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
3 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Obreshkov kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Venkov kopt de bal weg. Inworp. Iovchev met een snelle inworp. Doukakis geeft een hoge lob. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević rent richting de bal. Ignjatijević geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. Naydenov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iovchev zal de hoekschop nemen. Obreshkov kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iovchev zal de hoekschop nemen. Pérez Roldán kan de bal niet met de borst controleren. Zvezdev bokst de bal weg. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:1

7e minuut.
Bojinov met een snelle inworp. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignjatijević. Ignjatijević krijgt een gele kaart. Pachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Radoslavov maakt een snoekduik en kopt de bal. Suwara probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ignjatijević rent richting de bal. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Agüero probeert naar een medespeler te passen. Iovchev is nu in balbezit. Iovchev passt de bal met de wreef. Daar is Pérez Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Obreshkov rent richting de bal. Ignjatijević onderschept slim de pass. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ignjatijević passt de bal in één keer door. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Agüero speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Radulov heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Roldán met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Flores is nu in balbezit. Doeltrap. Zvezdev trapt de bal weg. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ignjatijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores met een sublieme pass. Doukakis geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Doukakis passt de bal met de wreef. Lesikov rent richting de bal. Lesikov geeft een hoge lob. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Zvezdev bokst de bal weg. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero rent richting de bal. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:2

35e minuut.
Stalev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Venkov de bal. Venkov met een sublieme pass. Radoslavov rent richting de bal. Radoslavov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Ignjatijević met de inworp. Klungelig pakt Flores de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Radulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:3

43e minuut.
Markov speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:4

45e minuut.
Doukakis kopt de bal weg. Ignjatijević controleert de bal met de borst. Ignjatijević geeft de bal voor. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 83%, FC Voivodino 17%.
emovaskovladi - FC Voivodino 0:5

50e minuut.
Daar is Radulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero met een sublieme pass. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:6

51e minuut.
Bojinov rent richting de bal. Ignjatijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:7

55e minuut.
Doukakis passt de bal met de wreef. Lesikov rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal met de wreef. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. Naydenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:8

60e minuut.
Zvezdev speelt de bal door. Doukakis kopt de bal weg. Pérez Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán schiet op doel. Naydenov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Doukakis kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ignjatijević de bal. Ignjatijević geeft een hoge lob. Zvezdev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Roldán is nu in balbezit. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:9

65e minuut.
Radoslavov probeert naar een medespeler te passen. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zvezdev met een harde bal richting middenveld. Agüero kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Lesikov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Flores rent richting de bal. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Naydenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán onderschept slim de pass. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Agüero passt de bal in één keer door. Ignjatijević met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:10

73e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Zvezdev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pérez Roldán is nu in balbezit. Agüero rent richting de bal. Pérez Roldán rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:11

78e minuut.
Iovchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovchev met een sublieme pass. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Venkov heeft problemen om de bal te vangen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zvezdev met een sublieme pass. Ignjatijević is nu in balbezit. Ignjatijević passt de bal zonder na te denken. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán rent richting de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Roldán rent richting de bal. Pérez Roldán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:12

84e minuut.
Venkov met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov passt de bal met de wreef. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ignjatijević probeert naar een medespeler te passen. Iovchev is nu in balbezit. Doukakis rent richting de bal. Doukakis geeft een hoge lob. Pérez Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emovaskovladi - FC Voivodino 0:13

89e minuut.
Naydenov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iovchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doukakis is nu in balbezit. Doukakis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emovaskovladi 90%, FC Voivodino 10%.
emovaskovladi - FC Voivodino 0:13