Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samolet Sarafovo FC Stara Planina
kongdonk Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Roev geeft de bal voor. Inworp. Rusinov met een snelle inworp. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Vidanov geeft de bal voor. Inworp. Rusinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Filipov de bal. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov passt de bal zonder na te denken. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 1:0

7e minuut.
Kirilov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaicev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaicev speelt de bal door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mindzhev bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusinov neemt de hoekschop. Shipkov probeert de bal met de borst te controleren. Zapryanov rent richting de bal. Zapryanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lakov is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Zapryanov speelt de bal door. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 2:0

14e minuut.
Gemedzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov met een sublieme pass. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov passt de bal zonder na te denken. Bilchev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 3:0

18e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Bilchev rent richting de bal. Bilchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 4:0

20e minuut.
Zapryanov met een sublieme pass. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov passt de bal met de wreef. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Kabulov met een snelle inworp. Zapryanov geeft een hoge lob. Rusinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Shipkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shipkov. Shipkov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev schiet op doel. Mindzhev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 5:0

29e minuut.
Roev is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin probeert naar een medespeler te passen. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 6:0

34e minuut.
Bilchev kopt de bal weg. Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roev de bal. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rusinov geeft een lange en hoge pass. Zapryanov kopt de bal weg. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Gemedzhiev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nakov speelt de bal door. Tenev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rusinov rent richting de bal. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Zapryanov is nu in balbezit. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 7:0

40e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov verovert de bal door een tackle van achteren. Shipkov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 8:0

42e minuut.
Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Kabulov rent richting de bal. Kabulov passt de bal zonder na te denken. Bilchev rent richting de bal. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mindzhev trapt de bal weg van het doel. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov met een sublieme pass. Daar is Bilchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 9:0

45e minuut.
Shipkov speelt de bal door. Bilchev rent richting de bal. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov draait met de bal, schiet en ... Mindzhev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 15%, Stara Planina 85%.
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 10:0

48e minuut.
Nakov is nu in balbezit. Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Rusinov heeft problemen om de bal te vangen. Rusinov passt de bal zonder na te denken. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Vidanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Zapryanov geeft de bal voor. Shipkov is nu in balbezit. Shipkov passt de bal met de wreef. Zapryanov geeft een lange en hoge pass. Bilchev springt en kopt de bal. Mindzhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Doeltrap. Mindzhev met een harde bal richting middenveld. Zaicev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaicev geeft een lange en hoge pass. Bilchev krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Mindzhev met een sublieme pass. Rakarov kan de bal niet met de borst controleren. Rakarov speelt de bal door. Bilchev rent richting de bal. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Shipkov rent richting de bal. Shipkov schiet op doel. Zapryanov heeft problemen om de bal te vangen. Bilchev is nu in balbezit. Bilchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mindzhev trapt de bal weg van het doel. Zaicev rent richting de bal. Zaicev passt de bal in één keer door. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 11:0

67e minuut.
Rusinov speelt de bal door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin probeert naar een medespeler te passen. Bilchev rent richting de bal. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kirilov kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin passt de bal in één keer door. Shipkov heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 12:0

75e minuut.
Rusinov is nu in balbezit. Rusinov geeft een hoge lob. Zaicev geeft een hoge lob. Kabulov geeft een hoge lob. Bilchev krijgt zijn hoofd ertegen. Mindzhev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 13:0

79e minuut.
Daar is Rusinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusinov speelt de bal door. Shipkov met een sublieme pass. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shipkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rusinov is nu in balbezit. Rusinov met een sublieme pass. Kirilov geeft een lange en hoge pass. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Shipkov passt de bal met de wreef. Marin geeft de bal voor. Vidanov is nu in balbezit. Bilchev onderschept slim de pass. Bilchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 14:0

83e minuut.
Shipkov geeft een hoge lob. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemedzhiev rent richting de bal. Bilchev onderschept slim de pass. Bilchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samolet Sarafovo FC 16%, Stara Planina 84%.
Samolet Sarafovo FC - Stara Planina 15:0