Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski 1911 MarioBaloteli
taktika1 Tactiek 541
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 36.3
weak Schieten good
solid Passen excellent
poor Verdedigen good


8e minuut.
Jatmiko passt de bal zonder na te denken. Güleray is nu in balbezit. Güleray geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Chintov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Vulkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreras speelt de bal door. Borostyáni speelt de bal door. Endrino is nu in balbezit. Endrino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vulkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras onderschept slim de pass. Barreras geeft een lange en hoge pass. Chintov bokst de bal weg. Daar is Bilginoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:1

43e minuut.
Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton speelt de bal door. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatmiko geeft de bal voor. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 57%, MarioBaloteli 43%.
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:1

47e minuut.
Belnikolovski speelt de bal door. Endrino met een sublieme pass. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Chintov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:2

48e minuut.
Güleray onderschept slim de pass. Iskrenov rent richting de bal. Güleray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Güleray krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Borostyáni verovert de bal door een tackle van achteren. Borostyáni geeft de bal voor. Klungelig pakt Kukov de bal. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulkov met de inworp. Endrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov onderschept slim de pass. Angelkov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kukov rent richting de bal. Barreras onderschept slim de pass. Barreras geeft de bal voor. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Endrino met een sublieme pass. Klungelig pakt Barreras de bal. Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreras schiet op doel. Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton geeft de bal voor. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Chintov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:4

65e minuut.
Curzi kopt de bal weg. Iskrenov heeft problemen om de bal te vangen. Barreras rent richting de bal. Barreras geeft de bal voor. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kukov is nu in balbezit. Bilginoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bilginoğlu probeert naar een medespeler te passen. Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Endrino rent richting de bal. Endrino geeft de bal voor. Chintov probeert wanhopig de bal te grijpen. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 0:5

78e minuut.
Konov rent richting de bal. Konov met een sublieme pass. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Bratoev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - MarioBaloteli 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 49%, MarioBaloteli 51%.
Levski 1911 - MarioBaloteli 1:5