Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сливнишки герой Big
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Plamenov rent richting de bal. Topuzakov rent richting de bal. Plamenov passt de bal met de wreef. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov passt de bal zonder na te denken. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Popov passt de bal zonder na te denken. Plamenov is nu in balbezit. Plamenov speelt de bal door. Topuzakov is nu in balbezit. Topuzakov met een sublieme pass. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - Big 1:0

37e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov verovert de bal door een tackle van achteren. Topuzakov met een sublieme pass. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - Big 2:0

41e minuut.
Yanchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Momchev met de inworp. Lishkov controleert de bal met de borst. Lishkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 43%, Big 57%.
Сливнишки герой - Big 2:0

60e minuut.
Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov met een sublieme pass. Lishkov rent richting de bal. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - Big 3:0

61e minuut.
Gilev is nu in balbezit. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev begaat een overtreding. Gilev krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Mihtarski de bal. Popov onderschept slim de pass. Popov speelt de bal door. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 46%, Big 54%.
Сливнишки герой - Big 3:0