Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Ruse velikite
2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.3 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Banković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo speelt de bal door. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Telvi rent richting de bal. Kotov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Telvi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Telvi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 1:0

9e minuut.
Banković probeert naar een medespeler te passen. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yaglichev ... Strafschop! Cabanzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Telvi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Nonchev kopt de bal weg. Banković probeert de bal met de borst te controleren. Banković probeert naar een medespeler te passen. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ağızlı geeft de bal voor. Banković rent richting de bal. Banković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cabanzo de bal. Cabanzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ağızlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga probeert naar een medespeler te passen. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 2:0

24e minuut.
Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo met een sublieme pass. Ruczyński met een sublieme pass. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel. Donchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Banković kopt de bal weg. Telvi controleert de bal met de borst. Kotov is nu in balbezit. Telvi verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 3:0

31e minuut.
Ağızlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Telvi is nu in balbezit. Telvi haalt uit met een fantastische trap. Donchev bokst de bal weg. Daar is Cabanzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabanzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 4:0

35e minuut.
Ruczyński met de inworp. Banković rent richting de bal. Banković geeft een hoge lob. Telvi krijgt zijn hoofd ertegen. Kotov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ağızlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağızlı geeft een lange en hoge pass. Yaglichev rent richting de bal. Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo schiet op doel. Donchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal zonder na te denken. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ruczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczyński geeft de bal voor. Cabanzo rent richting de bal. Cabanzo haalt uit met een fantastische trap. Donchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 19%, velikite 81%.
Dunav Ruse - velikite 5:0

48e minuut.
Lingurov rent richting de bal. Konat onderschept slim de pass. Konat met een sublieme pass. Telvi rent richting de bal. Telvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Yanev passt de bal in één keer door. Cabanzo is nu in balbezit. Cabanzo passt de bal met de wreef. Telvi is nu in balbezit. Telvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Panov rent richting de bal. Panov passt de bal met de wreef. Ruczyński met een sublieme pass. Telvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Telvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 6:0

75e minuut.
Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo probeert naar een medespeler te passen. Telvi is nu in balbezit. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Ruse - velikite 7:0

89e minuut.
Banković rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo draait met de bal, schiet en ... Donchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Ruse 14%, velikite 86%.
Dunav Ruse - velikite 7:0