Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сливнишки герой MarioBaloteli
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten good
hopeless Passen excellent
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Endrino speelt de bal door. Barreras geeft de bal voor. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu schiet op doel. Ninov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:1

12e minuut.
Bystroń rent richting de bal. Bystroń geeft de bal voor. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Barreras de bal. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Puchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teodosiev met een harde bal richting middenveld. Barreras kopt de bal weg. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu schiet op doel. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Bilginoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal zonder na te denken. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bilginoğlu is nu in balbezit. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal met de wreef. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:3

33e minuut.
Puchev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borostyáni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreras geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal zonder na te denken. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Ninov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:4

42e minuut.
Mihtarski rent richting de bal. Endrino onderschept slim de pass. Endrino passt de bal zonder na te denken. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 72%, MarioBaloteli 28%.
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:4

46e minuut.
Curzi speelt de bal door. Endrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrino speelt de bal door. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Barreras passt de bal met de wreef. Güleray is nu in balbezit. Güleray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bilginoğlu de bal. Bilginoğlu schiet op doel. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

55e minuut.
Barreras passt de bal met de wreef. Endrino is nu in balbezit. Endrino probeert naar een medespeler te passen. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:5

60e minuut.
Teodosiev controleert de bal met de borst. Ninov speelt de bal door. Hamilton kopt de bal weg. Daar is Gilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barreras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Galchev is nu in balbezit. Galchev passt de bal zonder na te denken. Barreras speelt de bal door. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu schiet op doel. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:6

65e minuut.
Gilev kopt de bal weg. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal in één keer door. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Angelkov geeft een hoge lob. Inworp. Jatmiko met de inworp. Barreras geeft de bal voor. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:7

76e minuut.
Klungelig pakt Belnikolovski de bal. Belnikolovski speelt de bal door. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Plamenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plamenov passt de bal met de wreef. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton geeft de bal voor. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:8

81e minuut.
Galchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras onderschept slim de pass. Barreras met een sublieme pass. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Endrino kan de bal niet met de borst controleren. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev met een sublieme pass. Topuzakov rent richting de bal. Topuzakov haalt uit met een fantastische trap. Bratoev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Belnikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Endrino met een sublieme pass. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Ninov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Endrino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Galchev de bal. Barreras rent richting de bal. Barreras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 76%, MarioBaloteli 24%.
Сливнишки герой - MarioBaloteli 0:8