Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kostas team Сливнишки герой
352v1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 16
very good Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen poor


5e minuut.
Puchev geeft een lange en hoge pass. Angelkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereda de bal. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 1:0

9e minuut.
Bryjak speelt de bal door. Clapis rent richting de bal. Clapis passt de bal zonder na te denken. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 2:0

13e minuut.
Angelkov is nu in balbezit. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko passt de bal in één keer door. Clapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis haalt uit met een fantastische trap. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko passt de bal zonder na te denken. Clapis rent richting de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pereda onderschept slim de pass. Pereda geeft een lange en hoge pass. Snitko kopt de bal weg. Clapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 3:0

29e minuut.
Gilev geeft een hoge lob. Pereda is nu in balbezit. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Clapis is nu in balbezit. Clapis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Deshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Deshkov geeft een lange en hoge pass. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis onderschept slim de pass. Clapis draait met de bal, schiet en ... Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal met de wreef. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 24%, Сливнишки герой 76%.
kostas team - Сливнишки герой 4:0

54e minuut.
Bryjak speelt de bal door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 5:0

61e minuut.
Tanev is nu in balbezit. Tanev passt de bal in één keer door. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Ninov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 6:0

63e minuut.
Bryjak onderschept slim de pass. Bryjak probeert naar een medespeler te passen. Pereda met een sublieme pass. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bryjak is nu in balbezit. Bryjak geeft een lange en hoge pass. Teodosiev heeft problemen om de bal te vangen. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 7:0

70e minuut.
Deshkov passt de bal zonder na te denken. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak passt de bal met de wreef. Snitko is nu in balbezit. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 8:0

72e minuut.
Gilev is nu in balbezit. Bryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bryjak geeft een hoge lob. Clapis rent richting de bal. Clapis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Snitko passt de bal met de wreef. Tanev geeft een hoge lob. Gilev kopt de bal weg. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Clapis rent richting de bal. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda speelt de bal door. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Сливнишки герой 9:0

78e minuut.
Topuzakov passt de bal met de wreef. Clapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapis met een sublieme pass. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... Ninov bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Pereda rent richting de bal. Mihtarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihtarski met een sublieme pass. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tanev passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Snitko passt de bal zonder na te denken. Clapis is nu in balbezit. Clapis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Ninov trapt de bal weg. Deshkov kopt de bal weg. Clapis rent richting de bal. Clapis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 17%, Сливнишки герой 83%.
kostas team - Сливнишки герой 9:0