Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Сливнишки герой kostas team
Normal Tactiek 352v1
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 49
poor Schieten solid
hopeless Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Tanev kopt de bal weg. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko passt de bal met de wreef. Blangev rent richting de bal. Blangev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Ganev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganev passt de bal zonder na te denken. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Teodosiev de bal. Ninov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blangev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:1

10e minuut.
Rioldi geeft de bal voor. Snitko kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodosiev de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Ninov bokst de bal weg. Klungelig pakt Puchev de bal. Blangev rent richting de bal. Blangev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:2

12e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Tanev rent richting de bal. Tanev passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pereda passt de bal in één keer door. Ganev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganev speelt de bal door. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Blangev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev onderschept slim de pass. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Teodosiev onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pereda haalt uit met een fantastische trap. Ninov probeert naar een medespeler te passen. Tanev kopt de bal weg. Blangev heeft problemen om de bal te vangen. Blangev draait met de bal, schiet en ... Ninov bokst de bal weg.

21e minuut.
Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Blangev is nu in balbezit. Blangev passt de bal zonder na te denken. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:3

23e minuut.
Pereda probeert naar een medespeler te passen. Tanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev passt de bal met de wreef. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:4

28e minuut.
Pereda passt de bal zonder na te denken. Ganev is nu in balbezit. Ganev probeert naar een medespeler te passen. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gilev is nu in balbezit. Blangev onderschept slim de pass. Blangev met een sublieme pass. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel. De bal raakt de paal. Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ganev met de inworp. Pereda geeft de bal voor. Klungelig pakt Angelkov de bal. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 78%, kostas team 22%.
Сливнишки герой - kostas team 0:5

47e minuut.
Ganev passt de bal in één keer door. Daar is Gilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihtarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshkov onderschept slim de pass. Deshkov geeft een hoge lob. Paal!

48e minuut.
Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pereda rent richting de bal. Angelkov geeft een lange en hoge pass. Ninov controleert de bal met de borst. Blangev is nu in balbezit. Blangev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:6

52e minuut.
Blangev heeft problemen om de bal te vangen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:7

54e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft een lange en hoge pass. Blangev kopt de bal weg. Klungelig pakt Snitko de bal. Snitko haalt uit met een fantastische trap. Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tanev met de inworp. Snitko rent richting de bal. Snitko geeft de bal voor. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:8

56e minuut.
Tanev geeft een hoge lob. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev rent richting de bal. Blangev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pereda rent richting de bal. Ganev is nu in balbezit. Ganev probeert naar een medespeler te passen. Blangev rent richting de bal. Pereda geeft de bal voor. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:9

66e minuut.
Daar is Ganev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganev passt de bal zonder na te denken. Blangev is nu in balbezit. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel. Ninov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:10

67e minuut.
Mihtarski onderschept slim de pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda passt de bal zonder na te denken. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Snitko controleert de bal met de borst. Teodosiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko draait met de bal, schiet en ... Ninov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Angelkov de bal onder controle te krijgen. Teodosiev is nu in balbezit. Blangev verovert de bal door een tackle van achteren. Blangev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Gilev de bal. Ganev rent richting de bal. Ganev passt de bal zonder na te denken. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galchev rent richting de bal. Tanev onderschept slim de pass. Pereda met een sublieme pass. Blangev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Сливнишки герой - kostas team 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Сливнишки герой 84%, kostas team 16%.
Сливнишки герой - kostas team 0:11