Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
velikite Levski 1911
Normal Tactiek taktika1
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten weak
hopeless Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Angelkov speelt de bal door. Vulkov speelt de bal door. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Simov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Canev de bal. Canev geeft een hoge lob. Konov kopt de bal weg. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
velikite - Levski 1911 0:1

8e minuut.
Srebrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev rent richting de bal. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Dudev rent richting de bal. Dudev passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hristolov de bal. Lingurov rent richting de bal. Lingurov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Radostinov probeert naar een medespeler te passen. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev geeft de bal voor. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
velikite - Levski 1911 0:2

21e minuut.
Zhotev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Patronov komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulkov verovert de bal door een tackle van achteren. Vulkov met een sublieme pass. Patronov rent richting de bal. Patronov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velikite 69%, Levski 1911 31%.
velikite - Levski 1911 0:2

74e minuut.
Klungelig pakt Vulkov de bal. Vulkov haalt uit met een fantastische trap. Simov kopt de bal weg. Patronov heeft problemen om de bal te vangen. Patronov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velikite 58%, Levski 1911 42%.
velikite - Levski 1911 0:2