Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski 1911 velikite
taktika1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Konov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konov passt de bal met de wreef. Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Zhotev heeft problemen om de bal te vangen. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vulkov rent richting de bal. Vulkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kotov de bal. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev draait met de bal, schiet en ... Donchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Donchev niet meer kan verder spelen. Bonkov komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Zhotev de bal. Vulkov is nu in balbezit. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel. Bonkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - velikite 1:0

21e minuut.
Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konov kopt de bal weg. Zhotev rent richting de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Bonkov bokst de bal weg. Kotov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - velikite 2:0

33e minuut.
Boyadziev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angelkov is nu in balbezit. Angelkov geeft een lange en hoge pass. Konov rent richting de bal. Konov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iskrenov rent richting de bal. Iskrenov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - velikite 3:0

39e minuut.
Canev rent richting de bal. Canev geeft een hoge lob. Ilev heeft problemen om de bal te vangen. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - velikite 4:0

42e minuut.
Angelkov geeft een hoge lob. Daar is Mitev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konov is nu in balbezit. Konov draait met de bal, schiet en ... Kotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angelkov neemt de hoekschop. Bonkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Metev de bal. Konov rent richting de bal. Konov passt de bal zonder na te denken. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Bonkov met een harde bal richting middenveld. Angelkov kopt de bal weg. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - velikite 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 41%, velikite 59%.
Levski 1911 - velikite 5:0

47e minuut.
Simov geeft de bal voor. Hristolov kopt de bal weg. Konov is nu in balbezit. Konov schiet op doel. Angelkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bonkov trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Srebrov de bal. Vulkov probeert naar een medespeler te passen. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Boyadziev speelt de bal door. Iskrenov rent richting de bal. Iskrenov passt de bal met de wreef. Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Konov rent richting de bal. Srebrov onderschept slim de pass. Srebrov met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vulkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulkov. Vulkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 38%, velikite 62%.
Levski 1911 - velikite 5:0