Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kostas team Big
352v1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Pereda probeert naar een medespeler te passen. Grozev is nu in balbezit. Grozev passt de bal zonder na te denken. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pereda geeft een lange en hoge pass. Yanchev speelt de bal door. Daar is Slavov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snitko rent richting de bal. Snitko geeft een lange en hoge pass. Draganov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanev geeft de bal voor. Kumanov rent richting de bal. Grozev onderschept slim de pass. Grozev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 1:0

9e minuut.
Popov speelt de bal door. Klungelig pakt Timev de bal. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ... Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 2:0

11e minuut.
Popov is nu in balbezit. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Snitko passt de bal met de wreef. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Condruţ probeert naar een medespeler te passen. Timev probeert de bal met de borst te controleren. Pereda met een sublieme pass. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kumanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev verovert de bal door een tackle van achteren. Grozev passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ... Draganov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 3:0

24e minuut.
Inworp. Pereda met een snelle inworp. Tanev met een sublieme pass. Grozev heeft problemen om de bal te vangen. Grozev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak geeft een lange en hoge pass. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 4:0

35e minuut.
Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev is nu in balbezit. Met opzet legt Timev zijn tegenspeler op de grond. Grozev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grozev kan niet meer verder spelen. Blangev komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Klungelig pakt Blangev de bal. Blangev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal zonder na te denken. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev draait met de bal, schiet en ... Draganov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 5:0

44e minuut.
Snitko passt de bal met de wreef. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft een lange en hoge pass. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev rent richting de bal. Pereda rent richting de bal. Blangev is nu in balbezit. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Draganov bokst de bal weg. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 21%, Big 79%.
kostas team - Big 5:0

47e minuut.
Blangev verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Yanchev ... Strafschop! Blangev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Snitko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 6:0

49e minuut.
Draganov trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanev met de inworp. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 7:0

52e minuut.
Bryjak rent richting de bal. Blangev is nu in balbezit. Blangev passt de bal met de wreef. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 8:0

53e minuut.
Snitko rent richting de bal. Snitko geeft een hoge lob. Daar is Kumanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blangev rent richting de bal. Blangev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Blangev verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda met een sublieme pass. Tanev is nu in balbezit. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel. Draganov bokst de bal weg. Snitko geeft de bal voor. Draganov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak geeft een lange en hoge pass. Snitko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 9:0

65e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev schiet op doel. Yanchev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bryjak neemt de hoekschop. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 10:0

67e minuut.
Bryjak met een snelle inworp. Pereda speelt de bal door. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ... Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 11:0

73e minuut.
Pereda geeft een hoge lob. Tanev rent richting de bal. Tanev geeft een hoge lob. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 12:0

78e minuut.
Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda speelt de bal door. Yanchev rent richting de bal. Blangev verovert de bal door een tackle van achteren. Blangev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Snitko probeert de bal met de borst te controleren. Snitko geeft een lange en hoge pass. Bryjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 13:0

81e minuut.
Chomakov speelt de bal door. Dzhodhev rent richting de bal. Dzhodhev passt de bal zonder na te denken. Blangev rent richting de bal. Blangev haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 14:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Pereda de bal onder controle te krijgen. Blangev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blangev passt de bal met de wreef. Snitko is nu in balbezit. Snitko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kostas team - Big 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kostas team 21%, Big 79%.
kostas team - Big 15:0