Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski 1911 Сливнишки герой
taktika1 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
solid Passen hopeless
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhotev passt de bal in één keer door. Angelkov probeert naar een medespeler te passen. Zhotev rent richting de bal. Zhotev haalt uit met een fantastische trap. Ninov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Iskrenov is nu in balbezit. Iskrenov probeert naar een medespeler te passen. Gilev is nu in balbezit. Konov onderschept slim de pass. Konov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodosiev is nu in balbezit. Teodosiev geeft de bal voor. Angelkov rent richting de bal. Angelkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 40%, Сливнишки герой 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski 1911 - Сливнишки герой 0:0

55e minuut.
Topuzakov rent richting de bal. Angelkov is nu in balbezit. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Topuzakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topuzakov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lishkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski 1911 - Сливнишки герой 0:1

68e minuut.
Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev probeert naar een medespeler te passen. Zhotev is nu in balbezit. Zhotev schiet op doel. Ninov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski 1911 - Сливнишки герой 1:1

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ninov trapt de bal weg. Vulkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Zhotev de bal. Zhotev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski 1911 40%, Сливнишки герой 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Levski 1911 - Сливнишки герой 1:1