Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MarioBaloteli Big
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Yanchev geeft een hoge lob. Belnikolovski kopt de bal weg. Barreras met een sublieme pass. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draganov trapt de bal weg. Borostyáni kopt de bal weg. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Slavov verovert de bal door een tackle van achteren. Slavov speelt de bal door. Belnikolovski met een sublieme pass. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Slavov geeft de bal voor. Inworp. Jatmiko met een snelle inworp. Güleray bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Draganov trapt de bal weg. Belnikolovski kopt de bal weg. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu schiet op doel. Draganov bokst de bal weg.

13e minuut.
Draganov speelt de bal door. Hamilton kopt de bal weg. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Belnikolovski speelt de bal door. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal zonder na te denken. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 1:0

16e minuut.
Barreras onderschept slim de pass. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bilginoğlu de bal. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 2:0

21e minuut.
Endrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrino speelt de bal door. Barreras speelt de bal door. Daar is Bilginoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Draganov met een harde bal richting middenveld. Belnikolovski kopt de bal weg. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 3:0

24e minuut.
Slavov onderschept slim de pass. Slavov geeft een lange en hoge pass. Muglov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draganov trapt de bal weg. Belnikolovski kopt de bal weg. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Dzhodhev met een sublieme pass. Daar is Bilginoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanchev krijgt een gele kaart. Bilginoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Belnikolovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Draganov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 4:0

35e minuut.
Popov rent richting de bal. Barreras verovert de bal door een tackle van achteren. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... Draganov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 5:0

37e minuut.
Jatmiko passt de bal in één keer door. Güleray rent richting de bal. Güleray geeft een hoge lob. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 6:0

40e minuut.
Draganov speelt de bal door. Chomakov kopt de bal weg. Curzi geeft een hoge lob. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap. Draganov bokst de bal weg.

42e minuut.
Endrino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melo da Silva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 21%, Big 79%.
MarioBaloteli - Big 6:0

49e minuut.
Barreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreras passt de bal met de wreef. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jatmiko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Bilginoğlu de bal. Barreras is nu in balbezit. Barreras geeft een hoge lob. Paal! Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap. Draganov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 7:0

57e minuut.
Barreras met een sublieme pass. Bilginoğlu rent richting de bal. Barreras is nu in balbezit. Barreras haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 8:0

59e minuut.
Yanchev geeft een lange en hoge pass. Güleray bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov begaat een overtreding. Popov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Melo da Silva geeft een hoge lob. Bilginoğlu is nu in balbezit. Yanchev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilginoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belnikolovski neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 9:0

63e minuut.
Melo da Silva heeft problemen om de bal te vangen. Borostyáni rent richting de bal. Borostyáni geeft een hoge lob. Bilginoğlu is nu in balbezit. Bilginoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Melo da Silva de bal. Melo da Silva passt de bal in één keer door. Barreras rent richting de bal. Barreras geeft een lange en hoge pass. Bilginoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Draganov met een harde bal richting middenveld. Barreras kopt de bal weg. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu schiet op doel. Draganov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 10:0

72e minuut.
Bilginoğlu rent richting de bal. Barreras rent richting de bal. Bilginoğlu is nu in balbezit. Barreras rent richting de bal. Barreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 11:0

75e minuut.
Belnikolovski verovert de bal door een tackle van achteren. Belnikolovski geeft een lange en hoge pass. Yanchev is nu in balbezit. Bilginoğlu onderschept slim de pass. Bilginoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 12:0

78e minuut.
Melo da Silva geeft een lange en hoge pass. Draganov probeert naar een medespeler te passen. Barreras kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilginoğlu de bal. Bilginoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Güleray passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barreras de bal. Barreras speelt de bal door. Daar is Bilginoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilginoğlu schiet op doel. Draganov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Belnikolovski heeft problemen om de bal te vangen. Barreras rent richting de bal. Barreras geeft een hoge lob. Bilginoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Belnikolovski passt de bal in één keer door. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Bilginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap. Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 13:0

90e minuut.
Slavov is nu in balbezit. Slavov geeft een hoge lob. Borostyáni kopt de bal weg. Bilginoğlu rent richting de bal. Bilginoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MarioBaloteli - Big 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MarioBaloteli 20%, Big 80%.
MarioBaloteli - Big 14:0