Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montepinar FC Red Bull Dallas AC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hristoskov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kucarov trapt de bal weg van het doel. Velchev kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Getov de bal onder controle te krijgen. Topalov rent richting de bal. Topalov draait met de bal, schiet en ... Chintov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dekov speelt de bal door. Kucarov rent richting de bal. Kucarov probeert naar een medespeler te passen. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ... Topuzakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 47%, FC Red Bull Dallas AC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montepinar - FC Red Bull Dallas AC 0:0

52e minuut.
Petkov probeert naar een medespeler te passen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov met een sublieme pass. Topalov is nu in balbezit. Topalov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Velchev is nu in balbezit. Topalov onderschept slim de pass. Topalov met een sublieme pass. Suev is nu in balbezit. Suev haalt uit met een fantastische trap. Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Getov is nu in balbezit. Dimov onderschept slim de pass. Dimov met een sublieme pass. Topalov is nu in balbezit. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kucarov geeft een lange en hoge pass. Tocev rent richting de bal. Tocev passt de bal zonder na te denken. Daar is Anchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - FC Red Bull Dallas AC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 41%, FC Red Bull Dallas AC 59%.
FC Montepinar - FC Red Bull Dallas AC 0:1