Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Dallas AC FC Montepinar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kucarov trapt de bal weg van het doel. Inworp. Petkov met een snelle inworp. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velchev. Tocev raakt geblesseerd tijdens het duel. Yovov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sokerov is nu in balbezit. Anchev onderschept slim de pass. Anchev schiet op doel. Topuzakov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - FC Montepinar 1:0

26e minuut.
Yavorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakalov komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Velchev passt de bal in één keer door. Hristoskov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimov. Dimov krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Petkov geeft de bal voor. Topalov rent richting de bal. Getov onderschept slim de pass. Dimov onderschept slim de pass. Dimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 50%, FC Montepinar 50%.
FC Red Bull Dallas AC - FC Montepinar 1:0

49e minuut.
Dimov heeft problemen om de bal te vangen. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topalov krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Yovov rent richting de bal. Dimov verovert de bal door een tackle van achteren. Rozanov is nu in balbezit. Dimov onderschept slim de pass. Dimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hristoskov geeft een hoge lob. Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yovov passt de bal met de wreef. Topalov rent richting de bal. Topalov draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Indzhov geeft de bal voor. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 63%, FC Montepinar 37%.
FC Red Bull Dallas AC - FC Montepinar 1:0