Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo 35Tigers
Острие Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Dechev geeft een lange en hoge pass. Pitev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pitev de bal. Pitev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - 35Tigers 1:0

14e minuut.
Galev probeert naar een medespeler te passen. Radoslavov rent richting de bal. Radoslavov speelt de bal door. Draganov is nu in balbezit. Draganov draait met de bal, schiet en ... Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropotamo - 35Tigers 1:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radoslavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunchev rent richting de bal. Brunchev geeft een lange en hoge pass. Bojinov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dechev kopt de bal weg. Klungelig pakt Hristolov de bal. Pitev is nu in balbezit. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - 35Tigers 2:1

19e minuut.
Dechev probeert naar een medespeler te passen. Pitev rent richting de bal. Pitev probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Draganov kopt de bal weg. Draganov rent richting de bal. Draganov passt de bal in één keer door. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Galev geeft een hoge lob. Inworp. Pitev met een snelle inworp. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grozev trapt de bal weg. Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov passt de bal in één keer door. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov schiet op doel. Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Krasimirov passt de bal in één keer door. Galev is nu in balbezit. Zankov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zankov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 65%, 35Tigers 35%.
FC Ropotamo - 35Tigers 2:1

61e minuut.
Dechev passt de bal in één keer door. Pitev rent richting de bal. Pitev passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev onderschept slim de pass. Galev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 62%, 35Tigers 38%.
FC Ropotamo - 35Tigers 2:1