Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troyan Bears Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 25.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lukanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hristov met de inworp. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Matov probeert naar een medespeler te passen. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanislavov passt de bal zonder na te denken. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Matov probeert naar een medespeler te passen. Kosovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovski passt de bal in één keer door. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pressato passt de bal zonder na te denken. Donchev is nu in balbezit. Matov begaat een overtreding. Matov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hristov passt de bal met de wreef. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev geeft de bal voor. Bikov rent richting de bal. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kosovski rent richting de bal. Bikov is nu in balbezit. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemcov trapt de bal weg van het doel. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov verovert de bal door een tackle van achteren. Nyagolov draait met de bal, schiet en ... Rakov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gecov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov onderschept slim de pass. Krustev probeert naar een medespeler te passen. Kosovski rent richting de bal. Kosovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Krustev probeert naar een medespeler te passen. Koprivarov is nu in balbezit. Pressato geeft de bal voor. Koprivarov is nu in balbezit. Koprivarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bikov kopt de bal weg. Asparuhov rent richting de bal. Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lukanov verovert de bal door een tackle van achteren. Lukanov speelt de bal door. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov is nu in balbezit. Bikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 71%, Origiiiiiiiiii 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 0:0

65e minuut.
Galev geeft een hoge lob. Daar is Gecov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donchev is nu in balbezit. Kosovski onderschept slim de pass. Kosovski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 0:1

78e minuut.
Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov speelt de bal door. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov schiet op doel. Hristolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 0:2

79e minuut.
Hristov kan de bal niet met de borst controleren. Hristov geeft een hoge lob. Asparuhov heeft problemen om de bal te vangen. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel. Hristolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 0:3

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Nedev de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonkov zal de hoekschop nemen. Vangov springt en kopt de bal. Rakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Nedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 66%, Origiiiiiiiiii 34%.
Troyan Bears - Origiiiiiiiiii 1:3