Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montepinar Markova mogila
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 23.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


24e minuut.
Dekov is nu in balbezit. Dekov geeft de bal voor. Chikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov rent richting de bal. Boshnakov geeft een hoge lob. Topuzakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Velchev probeert naar een medespeler te passen. Boshnakov heeft problemen om de bal te vangen. Cvetanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cvetanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 65%, Markova mogila 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Montepinar - Markova mogila 0:0

48e minuut.
Chankov rent richting de bal. Ivanov rent richting de bal. Velchev begaat een overtreding. Velchev krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Dimov is nu in balbezit. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ... Iorgov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Velchev met een sublieme pass. Yavorov rent richting de bal. Yavorov met een sublieme pass. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov rent richting de bal. Dimov is nu in balbezit. Dimov draait met de bal, schiet en ... Yurukov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dekov met een snelle inworp. Daar is Sokerov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statev is nu in balbezit. Statev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - Markova mogila 0:1

88e minuut.
Iorgov is nu in balbezit. Iorgov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dekov de bal. Ranov is nu in balbezit. Ranov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 54%, Markova mogila 46%.
FC Montepinar - Markova mogila 0:1