Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Dallas AC Plovdiv
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Yovov geeft een lange en hoge pass. Anchev rent richting de bal. Pecev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Chintov trapt de bal weg van het doel. Indzhov kopt de bal weg. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Suev verovert de bal door een tackle van achteren. Suev probeert naar een medespeler te passen. Anchev is nu in balbezit. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yanchev de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Plovdiv 1:0

24e minuut.
Suev is nu in balbezit. Canev rent richting de bal. Suev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev rent richting de bal. Anchev is nu in balbezit. Suev is nu in balbezit. Suev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Minovski heeft problemen om de bal te vangen. Yovov rent richting de bal. Yovov geeft een lange en hoge pass. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 26%, Plovdiv 74%.
FC Red Bull Dallas AC - Plovdiv 1:0

52e minuut.
Churov is nu in balbezit. Churov geeft een hoge lob. Karakushev rent richting de bal. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hristoskov rent richting de bal. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov met een sublieme pass. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 40%, Plovdiv 60%.
FC Red Bull Dallas AC - Plovdiv 1:0