Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plovdiv FC Red Bull Dallas AC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kerchev onderschept slim de pass. Bliznakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bliznakov passt de bal zonder na te denken. Anchev is nu in balbezit. Anchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliznakov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakushev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kerchev komt bij de bal en schiet. Bliznakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Makriev passt de bal zonder na te denken. Kerchev is nu in balbezit. Yovov begaat een overtreding. Yovov krijgt een gele kaart. Kerchev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Indzhov kopt de bal weg. Suev rent richting de bal. Suev met een sublieme pass. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - FC Red Bull Dallas AC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 45%, FC Red Bull Dallas AC 55%.
Plovdiv - FC Red Bull Dallas AC 0:1

61e minuut.
Pecev is nu in balbezit. Pecev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yovov de bal. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov rent richting de bal. Uzunov speelt de bal door. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev schiet op doel. Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev schiet op doel. Chintov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plovdiv - FC Red Bull Dallas AC 1:1

69e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev is nu in balbezit. Bliznakov begaat een overtreding. Bliznakov krijgt een gele kaart. Kerchev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kerchev kan niet meer verder spelen. Pachev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Suev geeft een hoge lob. Tocev rent richting de bal. Nedyalkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tocev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - FC Red Bull Dallas AC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 36%, FC Red Bull Dallas AC 64%.
Plovdiv - FC Red Bull Dallas AC 1:2