Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
35Tigers Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Hristolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov rent richting de bal. Vangov passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Pressato de bal. Hristolov is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galev verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Bilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:2

29e minuut.
Babiłło met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher speelt de bal door. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Babiłło rent richting de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 79%, Origiiiiiiiiii 21%.
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:3

50e minuut.
Matov is nu in balbezit. Matov passt de bal zonder na te denken. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:4

54e minuut.
Özkök rent richting de bal. Bilev speelt de bal door. Pressato kopt de bal weg. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ceariba passt de bal in één keer door. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hristov de bal. Hristov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vangov kopt de bal weg. Özkök is nu in balbezit. Kedev begaat een overtreding. Özkök is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ceariba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Galev geeft de bal voor. Klungelig pakt Angelov de bal. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Kedev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babiłło neemt de hoekschop. Hristolov heeft problemen om de bal te vangen. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babiłło neemt de hoekschop. Hristolov heeft problemen om de bal te vangen. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:5

69e minuut.
Daar is Krasimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiłło rent richting de bal. Babiłło passt de bal zonder na te denken. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hristolov kopt de bal weg. Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Babiłło rent richting de bal. Babiłło draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chakarov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ceariba onderschept slim de pass. Ceariba passt de bal met de wreef. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:6

85e minuut.
Matov kopt de bal weg. Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristolov maakt een afschuwelijke overtreding. Hristolov krijgt een gele kaart. Özkök is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vangov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 85%, Origiiiiiiiiii 15%.
35Tigers - Origiiiiiiiiii 0:6