Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo Troyan Bears
Safe Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten hopeless
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Petlarov de bal. Inworp. Bonkov met een snelle inworp. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vangov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Troyan Bears 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 87%, Troyan Bears 13%.
FC Ropotamo - Troyan Bears 0:1

60e minuut.
Radostinov rent richting de bal. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev onderschept slim de pass. Velev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Vangov schiet op doel. Levenov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nyagolov de bal. Nyagolov draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Troyan Bears 0:2

80e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov passt de bal met de wreef. Petkov is nu in balbezit. Vangov verovert de bal door een tackle van achteren. Vangov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Radostinov passt de bal zonder na te denken. Hristolov rent richting de bal. Hristolov geeft de bal voor. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkov haalt uit met een fantastische trap. Hristolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 72%, Troyan Bears 28%.
FC Ropotamo - Troyan Bears 0:2