Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troyan Bears FC Ropotamo
Normal Tactiek Острие
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 30.1
hopeless Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Kondev met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonkov de bal. Vangov is nu in balbezit. Vangov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nyagolov is nu in balbezit. Dechev onderschept slim de pass. Asparuhov is nu in balbezit. Asparuhov speelt de bal door. Koprivarov met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Nemcov geeft een lange en hoge pass. Asparuhov probeert de bal aan de voet te houden. Dechev met een sublieme pass. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov draait met de bal, schiet en ... Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lisichkov met een sublieme pass. Daar is Pitev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitev onderschept slim de pass. Pitev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Asparuhov met een sublieme pass. Koprivarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprivarov met een sublieme pass. Vangov is nu in balbezit. Vangov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hristolov trapt de bal weg. Dechev kopt de bal weg. Pitev probeert de bal aan de voet te houden. Pitev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 33%, FC Ropotamo 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Troyan Bears - FC Ropotamo 0:0

56e minuut.
Dechev speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lisichkov stond buitenspel. Doichinov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov haalt uit met een fantastische trap. Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Pitev de bal. Dechev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dechev passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nyagolov de bal onder controle te krijgen. Vangov is nu in balbezit. Vangov schiet op doel. Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonkov is nu in balbezit. Grozev met een sublieme pass. Pitev kopt de bal weg. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Ropotamo 0:1

63e minuut.
Nyagolov heeft problemen om de bal te vangen. Dechev is nu in balbezit. Dechev probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pitev kopt de bal weg. Lisichkov is nu in balbezit. Donchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lisichkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisichkov komt bij de bal en schiet. Hristolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Ropotamo 0:2

80e minuut.
Kondev is nu in balbezit. Kondev passt de bal in één keer door. Daar is Lisichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitev is nu in balbezit. Pitev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Nemcov rent richting de bal. Pitev onderschept slim de pass. Pitev met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lukanov geeft een hoge lob. Inworp. Isaev met de inworp. Daar is Lisichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov schiet op doel. Hristolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 50%, FC Ropotamo 50%.
Troyan Bears - FC Ropotamo 0:2