Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo FC Red Bull Dallas AC
Safe Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
77% Spel op eigen helft 23%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Velev probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tocev met de inworp. Suev rent richting de bal. Suev speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Petkov met de inworp. Belev speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Indzhov zal de hoekschop nemen. Tocev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bliznakov speelt de bal door. Tocev is nu in balbezit. Tocev passt de bal met de wreef. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - FC Red Bull Dallas AC 0:1

26e minuut.
Belev rent richting de bal. Belev speelt de bal door. Klungelig pakt Radostinov de bal. Radostinov geeft een hoge lob. Milushev kopt de bal weg. Grozev bokst de bal weg.

42e minuut.
Indzhov neemt de hoekschop. Yovov kopt de bal weg. Anchev probeert de bal aan de voet te houden. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev haalt uit met een fantastische trap. Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Petkov kopt de bal weg. Velev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev geeft de bal voor. Klungelig pakt Anchev de bal. Anchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 91%, FC Red Bull Dallas AC 9%.
FC Ropotamo - FC Red Bull Dallas AC 0:1

49e minuut.
Velev geeft een hoge lob. Getov is nu in balbezit. Petkov verovert de bal door een tackle van achteren. Petkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropotamo - FC Red Bull Dallas AC 1:1

55e minuut.
Topalov speelt de bal door. Suev is nu in balbezit. Suev passt de bal in één keer door. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Indzhov is nu in balbezit. Indzhov probeert naar een medespeler te passen. Petkov heeft problemen om de bal te vangen. Anchev rent richting de bal. Anchev draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Chintov trapt de bal weg van het doel. Petkov kopt de bal weg. Velev heeft problemen om de bal te vangen. Anchev rent richting de bal. Anchev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 64%, FC Red Bull Dallas AC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropotamo - FC Red Bull Dallas AC 1:1