Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markova mogila Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen average


14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rakov trapt de bal weg van het doel. Schumacher kopt de bal weg. Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Özkök schiet op doel. Yurukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pressato met de inworp. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś passt de bal zonder na te denken. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Özkök is nu in balbezit. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yurukov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Babiłło is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Markova mogila - Origiiiiiiiiii 0:1

22e minuut.
Todorov passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Ranov. Goede buitenspelval van de verdediging. Pressato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Schumacher rent richting de bal. Schumacher passt de bal met de wreef. Boshnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Babiłło rent richting de bal. Boshnakov is nu in balbezit. Schumacher onderschept slim de pass. Schumacher geeft een hoge lob. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink met een sublieme pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Markova mogila - Origiiiiiiiiii 0:2

45e minuut.
Pressato speelt de bal door. Curuś is nu in balbezit. Curuś geeft een lange en hoge pass. Babiłło rent richting de bal. Babiłło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markova mogila 74%, Origiiiiiiiiii 26%.
Markova mogila - Origiiiiiiiiii 0:2

61e minuut.
Iorgov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceariba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Iorgov geeft een lange en hoge pass. Hristov kopt de bal weg. Hiddink probeert naar een medespeler te passen. Curuś rent richting de bal. Curuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ceariba speelt de bal door. Özkök is nu in balbezit. Srebrov rent richting de bal. Özkök onderschept slim de pass. Özkök schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök rent richting de bal. Schumacher rent richting de bal. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Yurukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ivanov kopt de bal weg. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev geeft een lange en hoge pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Ivanov geeft een hoge lob. Novakov rent richting de bal. Canev maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Canev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Canev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Ranov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pressato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chikov rent richting de bal. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markova mogila - Origiiiiiiiiii 0:3

79e minuut.
Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Hiddink rent richting de bal. Hiddink draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Yurukov trapt de bal weg. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorov begaat een overtreding. Todorov krijgt een gele kaart. Curuś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Curuś kan niet meer verder spelen. Kosovski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markova mogila 81%, Origiiiiiiiiii 19%.
Markova mogila - Origiiiiiiiiii 0:3