Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
35Tigers FC Montepinar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Kedev onderschept slim de pass. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 42%, FC Montepinar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
35Tigers - FC Montepinar 0:0

52e minuut.
Minovski is nu in balbezit. Minovski geeft de bal voor. Velchev probeert de bal aan de voet te houden. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Georgiev met een snelle inworp. Hristolov is nu in balbezit. Dimov onderschept slim de pass. Dimov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev rent richting de bal. Velchev met een sublieme pass. Raikov rent richting de bal. Raikov haalt uit met een fantastische trap. Topuzakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Velchev geeft de bal voor. Topalov is nu in balbezit. Kedev is nu in balbezit. Dimov onderschept slim de pass. Dimov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - FC Montepinar 0:1

90e minuut.
Velchev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chakarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristolov is nu in balbezit. Dimov verovert de bal door een tackle van achteren. Dimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 50%, FC Montepinar 50%.
35Tigers - FC Montepinar 0:1