Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montepinar 35Tigers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristolov rent richting de bal. Dimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Petkov geeft een hoge lob. Inworp. Radoslavov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Minovski geeft de bal voor. Dimov kopt de bal weg. Kedev probeert de bal aan de voet te houden. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - 35Tigers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 53%, 35Tigers 47%.
FC Montepinar - 35Tigers 1:0

49e minuut.
Sokerov geeft een hoge lob. Inworp. Draganov met een snelle inworp. Brunchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunchev haalt uit met een fantastische trap. Topuzakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Galev de bal onder controle te krijgen. Bojinov is nu in balbezit. Brunchev rent richting de bal. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radoslavov passt de bal zonder na te denken. Velchev is nu in balbezit. Velchev met een sublieme pass. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - 35Tigers 2:0

82e minuut.
Krasimirov geeft een hoge lob. Georgiev kopt de bal weg. Petkov probeert de bal aan de voet te houden. Radoslavov is nu in balbezit. Radoslavov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 52%, 35Tigers 48%.
FC Montepinar - 35Tigers 2:0