Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plovdiv Troyan Bears
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Nyagolov is nu in balbezit. Vangov is nu in balbezit. Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vangov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Karakushev rent richting de bal. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev onderschept slim de pass. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Makriev is nu in balbezit. Makriev speelt de bal door. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Hristolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Troyan Bears 1:0

13e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asparuhov. Asparuhov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Donchev geeft de bal voor. Karakushev rent richting de bal. Doichinov is nu in balbezit. Kerchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Troyan Bears 2:0

40e minuut.
Makriev geeft een lange en hoge pass. Donchev is nu in balbezit. Churov begaat een overtreding. Churov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 47%, Troyan Bears 53%.
Plovdiv - Troyan Bears 2:0

71e minuut.
Kishishev geeft de bal voor. Klungelig pakt Pecev de bal. Pecev passt de bal met de wreef. Vangov rent richting de bal. Vangov schiet op doel. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 44%, Troyan Bears 56%.
Plovdiv - Troyan Bears 2:0