Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Dallas AC Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.8
weak Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Hristov met de inworp. Hristov heeft problemen om de bal te vangen. Hristov probeert naar een medespeler te passen. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 0:1

10e minuut.
Hristoskov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristov met de inworp. Bikov rent richting de bal. Bikov schiet op doel. Chintov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 0:2

16e minuut.
Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bliznakov de bal onder controle te krijgen. Bikov rent richting de bal. Bikov draait met de bal, schiet en ... Chintov bokst de bal weg.

21e minuut.
Spirov met een snelle inworp. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov geeft de bal voor. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spirov kan de bal niet met de borst controleren. Yovov is nu in balbezit. Matov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev passt de bal in één keer door. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev draait met de bal, schiet en ... Rakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 57%, Origiiiiiiiiii 43%.
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 1:2

46e minuut.
Klungelig pakt Spirov de bal. Yovov rent richting de bal. Spirov maakt een afschuwelijke overtreding. Yovov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Bliznakov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hristov met de inworp. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Getov geeft een hoge lob. Hristov probeert de bal aan de voet te houden. Matov probeert naar een medespeler te passen. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov is nu in balbezit. Bikov rent richting de bal. Bikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rakov trapt de bal weg. Bliznakov probeert de bal met de borst te controleren. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov haalt uit met een fantastische trap. Kucarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev passt de bal in één keer door. Bikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 1:3

83e minuut.
Getov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pressato met de inworp. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov is nu in balbezit. Spirov met een sublieme pass. Bikov heeft problemen om de bal te vangen. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suev kopt de bal weg. Pressato rent richting de bal. Pressato passt de bal in één keer door. Hristov is nu in balbezit. Hristov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hristov passt de bal zonder na te denken. Bikov is nu in balbezit. Matov rent richting de bal. Bikov is nu in balbezit. Bikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 73%, Origiiiiiiiiii 27%.
FC Red Bull Dallas AC - Origiiiiiiiiii 1:3