Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Origiiiiiiiiii FC Red Bull Dallas AC
поол Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 19.7
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yovov rent richting de bal. Ceariba verovert de bal door een tackle van achteren. Ceariba geeft een hoge lob. Curuś is nu in balbezit. Curuś haalt uit met een fantastische trap. Chintov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hristoskov heeft problemen om de bal te vangen. Curuś is nu in balbezit. Klungelig pakt Curuś de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Chintov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Kucarov onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś passt de bal met de wreef. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Novakov geeft de bal voor. Curuś is nu in balbezit. Curuś passt de bal zonder na te denken. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 28%, FC Red Bull Dallas AC 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Origiiiiiiiiii - FC Red Bull Dallas AC 0:0

46e minuut.
Anchev speelt de bal door. Indzhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Indzhov geeft een hoge lob. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Suev de bal. Záleský is nu in balbezit. Suev begaat een overtreding. Suev krijgt een gele kaart. Záleský roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Záleský kan niet meer verder spelen. Hiddink komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hristov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristov geeft de bal voor. Daar is Yovov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ceariba heeft problemen om de bal te vangen. Hiddink rent richting de bal. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bliznakov geeft een hoge lob. Inworp. Curuś met een snelle inworp. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Bliznakov is nu in balbezit. Hiddink verovert de bal door een tackle van achteren. Hiddink passt de bal zonder na te denken. Babiłło rent richting de bal. Babiłło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Schumacher met een sublieme pass. Curuś rent richting de bal. Hiddink rent richting de bal. Hiddink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Topalov. Topalov krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov geeft de bal voor. Topalov is nu in balbezit. Babiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Babiłło draait met de bal, schiet en ... Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babiłło neemt de hoekschop. Chintov bokst de bal weg. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Red Bull Dallas AC 1:0

86e minuut.
Bliznakov geeft de bal voor. Hiddink is nu in balbezit. Hiddink probeert naar een medespeler te passen. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Red Bull Dallas AC 2:0

88e minuut.
Schumacher passt de bal met de wreef. Babiłło rent richting de bal. Babiłło draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kucarov de bal onder controle te krijgen. Chintov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Red Bull Dallas AC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 20%, FC Red Bull Dallas AC 80%.
Origiiiiiiiiii - FC Red Bull Dallas AC 3:0