Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
35Tigers Plovdiv
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Galev speelt de bal door. Hristolov is nu in balbezit. Hristolov passt de bal zonder na te denken. Brunchev is nu in balbezit. Brunchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Minovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hristolov controleert de bal met de borst. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev schiet op doel. Bilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
35Tigers - Plovdiv 0:1

29e minuut.
Pecev passt de bal met de wreef. Uzunov is nu in balbezit. Uzunov probeert naar een medespeler te passen. Karakushev rent richting de bal. Karakushev draait met de bal, schiet en ... Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 54%, Plovdiv 46%.
35Tigers - Plovdiv 0:1

54e minuut.
Uzunov kan de bal niet met de borst controleren. Hristolov rent richting de bal. Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristolov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev onderschept slim de pass. Galev probeert naar een medespeler te passen. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kedev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makriev met de inworp. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 48%, Plovdiv 52%.
35Tigers - Plovdiv 0:1