Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troyan Bears FC Montepinar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nyagolov probeert de bal aan de voet te houden. Cvetanov geeft een lange en hoge pass. Yavorov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Topalov de bal. Topalov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Donchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ... Hristolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Dimov de bal onder controle te krijgen. Dimov speelt de bal door. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Koprivarov met een sublieme pass. Daar is Vangov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangov draait met de bal, schiet en ... Bonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonkov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Petkov met de inworp. Velchev heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonkov. Bonkov krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Donchev geeft een hoge lob. Inworp. Yavorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimov is nu in balbezit. Dimov geeft de bal voor. Hristolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 70%, FC Montepinar 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Troyan Bears - FC Montepinar 0:0

61e minuut.
Petkov is nu in balbezit. Bonkov onderschept slim de pass. Bonkov speelt de bal door. Vangov is nu in balbezit. Vangov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Topuzakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Asparuhov de bal. Dimov is nu in balbezit. Topalov is nu in balbezit. Dimov is nu in balbezit. Dimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Topalov is nu in balbezit. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov onderschept slim de pass. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Hristolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Montepinar 0:1

75e minuut.
Donchev is nu in balbezit. Velchev onderschept slim de pass. Velchev passt de bal zonder na te denken. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev is nu in balbezit. Donchev probeert naar een medespeler te passen. Vangov is nu in balbezit. Vangov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 57%, FC Montepinar 43%.
Troyan Bears - FC Montepinar 0:1