Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Origiiiiiiiiii Plovdiv
поол Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Churov de bal onder controle te krijgen. Matov met een sublieme pass. Hristov rent richting de bal. Hristov haalt uit met een fantastische trap. Yanchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Draganov probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Canev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - Plovdiv 1:0

32e minuut.
Matov rent richting de bal. Churov onderschept slim de pass. Stanislavov verovert de bal door een tackle van achteren. Spirov is nu in balbezit. Spirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - Plovdiv 2:0

41e minuut.
Krustev probeert naar een medespeler te passen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov passt de bal in één keer door. Daar is Spirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 19%, Plovdiv 81%.
Origiiiiiiiiii - Plovdiv 2:0

51e minuut.
Pressato geeft een lange en hoge pass. Daar is Hristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustev met een sublieme pass. Kosovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosovski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - Plovdiv 3:0

59e minuut.
Matov passt de bal zonder na te denken. Stanislavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov draait met de bal, schiet en ... Matov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pecev geeft een lange en hoge pass. Hristov is nu in balbezit. Spirov rent richting de bal. Hristov rent richting de bal. Hristov schiet op doel. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pressato kopt de bal weg. Canev heeft problemen om de bal te vangen. Matov is nu in balbezit. Spirov is nu in balbezit. Spirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Matov kopt de bal weg. Klungelig pakt Spirov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canev. Canev krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Krustev is nu in balbezit. Spirov rent richting de bal. Krustev is nu in balbezit. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustev geeft een lange en hoge pass. Draganov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 23%, Plovdiv 77%.
Origiiiiiiiiii - Plovdiv 3:0