Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plovdiv Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uzunov krijgt een gele kaart. Ceariba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özkök neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Draganov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Novakov geeft de bal voor. Uzunov heeft problemen om de bal te vangen. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lekov geeft een lange en hoge pass. Özkök probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Záleský kopt de bal weg. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:1

14e minuut.
Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Draganov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ceariba is nu in balbezit. Ceariba passt de bal met de wreef. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ... Draganov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:2

28e minuut.
Záleský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato passt de bal in één keer door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Lekov kopt de bal weg. Babiłło is nu in balbezit. Babiłło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Hristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba passt de bal in één keer door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lekov met een harde bal richting middenveld. Ceariba kopt de bal weg. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Uzunov geeft een lange en hoge pass. Galev kopt de bal weg. Pecev rent richting de bal. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 77%, Origiiiiiiiiii 23%.
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:2

58e minuut.
Babiłło rent richting de bal. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Özkök is nu in balbezit. Özkök passt de bal zonder na te denken. Curuś is nu in balbezit. Curuś draait met de bal, schiet en ... Draganov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:3

61e minuut.
Yanchev geeft een lange en hoge pass. Curuś is nu in balbezit. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yanchev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curuś zal de hoekschop nemen. Babiłło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:4

66e minuut.
Makriev rent richting de bal. Makriev passt de bal in één keer door. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev haalt uit met een fantastische trap. Novakov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minovski neemt de hoekschop. Doeltrap. Novakov trapt de bal weg. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pressato met een sublieme pass. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök passt de bal zonder na te denken. Babiłło rent richting de bal. Babiłło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Záleský onderschept slim de pass. Ceariba is nu in balbezit. Ceariba met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kerchev passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Záleský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś draait met de bal, schiet en ... Draganov bokst de bal weg.

86e minuut.
Pressato speelt de bal door. Daar is Babiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceariba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özkök de bal. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 82%, Origiiiiiiiiii 18%.
Plovdiv - Origiiiiiiiiii 0:4