Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troyan Bears Markova mogila
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 22.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Klungelig pakt Doichinov de bal. Canev is nu in balbezit. Doichinov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canev raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivanov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Iorgov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koprivarov neemt de hoekschop. Daar is Donchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chankov is nu in balbezit. Chankov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gecov de bal. Canev rent richting de bal. Canev draait met de bal, schiet en ... Hristolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donchev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Todorov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonkov met de inworp. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Markova mogila 1:0

29e minuut.
Donchev is nu in balbezit. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canev rent richting de bal. Canev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Troyan Bears - Markova mogila 1:1

38e minuut.
Ivanov onderschept slim de pass. Ivanov passt de bal met de wreef. Canev rent richting de bal. Canev haalt uit met een fantastische trap. Daar is Nemcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Srebrov geeft de bal voor. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev draait met de bal, schiet en ... Hristolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Markova mogila 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 57%, Markova mogila 43%.
Troyan Bears - Markova mogila 1:2

58e minuut.
Asparuhov rent richting de bal. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov passt de bal in één keer door. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Ranov de bal. Kishishev geeft de bal voor. Boshnakov rent richting de bal. Vangov onderschept slim de pass. Vangov schiet op doel. Yurukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Canev de bal onder controle te krijgen. Canev draait met de bal, schiet en ... Doichinov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vutkov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Markova mogila 1:3

82e minuut.
Koprivarov passt de bal zonder na te denken. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov passt de bal met de wreef. Vangov rent richting de bal. Vangov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - Markova mogila 2:3

86e minuut.
Iorgov kopt de bal weg. Vangov is nu in balbezit. Srebrov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vangov raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vangov neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 47%, Markova mogila 53%.
Troyan Bears - Markova mogila 2:3