Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Markova mogila Troyan Bears
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Donchev is nu in balbezit. Ivanov onderschept slim de pass. Asparuhov is nu in balbezit. Ivanov onderschept slim de pass. Ivanov schiet op doel. Hristolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Kishishev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ranov met een snelle inworp. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov geeft een lange en hoge pass. Hristolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Asparuhov speelt de bal door. Vutkov rent richting de bal. Lukanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lukanov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Boshnakov rent richting de bal. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov verovert de bal door een tackle van achteren. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Todorov rent richting de bal. Todorov probeert naar een medespeler te passen. Canev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canev haalt uit met een fantastische trap. Hristolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markova mogila - Troyan Bears 1:0

29e minuut.
Ivanov met een sublieme pass. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal zonder na te denken. Boshnakov is nu in balbezit. Boshnakov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Doichinov kopt de bal weg. Asparuhov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markova mogila 46%, Troyan Bears 54%.
Markova mogila - Troyan Bears 1:0

63e minuut.
Asparuhov is nu in balbezit. Ivanov onderschept slim de pass. Canev is nu in balbezit. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Todorov onderschept slim de pass. Todorov speelt de bal door. Canev is nu in balbezit. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Boshnakov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivanov de bal. Donchev is nu in balbezit. Ivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanov schiet op doel. Hristolov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Markova mogila - Troyan Bears 2:0

71e minuut.
Ranov speelt de bal door. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov speelt de bal door. Vangov is nu in balbezit. Vangov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Boshnakov passt de bal in één keer door. Ranov rent richting de bal. Ranov geeft een lange en hoge pass. Canev is nu in balbezit. Canev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boshnakov geeft een lange en hoge pass. Nemcov onderschept slim de pass. Canev rent richting de bal. Canev schiet op doel. Hristolov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markova mogila 25%, Troyan Bears 75%.
Markova mogila - Troyan Bears 2:0