Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plovdiv FC Ropotamo
Normal Tactiek Safe
50% Balbezit 50%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


15e minuut.
Kerchev is nu in balbezit. Gomozov is nu in balbezit. Gomozov passt de bal in één keer door. Minovski rent richting de bal. Minovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kerchev schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Grozev met een harde bal richting middenveld. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov onderschept slim de pass. Pecev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov verovert de bal door een tackle van achteren. Gomozov schiet op doel. Draganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makriev met een snelle inworp. Daar is Kerchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Karakushev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hristolov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kondev de bal. Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev schiet op doel. Grozev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - FC Ropotamo 1:0

41e minuut.
Nedyalkov heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaivanov. Nedyalkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nedyalkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karakushev rent richting de bal. Karakushev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 18%, FC Ropotamo 82%.
Plovdiv - FC Ropotamo 1:0

50e minuut.
Kerchev heeft problemen om de bal te vangen. Kondev is nu in balbezit. Kerchev onderschept slim de pass. Kerchev haalt uit met een fantastische trap. Grozev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Grozev met een harde bal richting middenveld. Kondev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev onderschept slim de pass. Karakushev schiet op doel. Grozev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gomozov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makriev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev geeft een hoge lob. Daar is Gomozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makriev is nu in balbezit. Makriev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Plovdiv - FC Ropotamo 2:0

72e minuut.
Gomozov onderschept slim de pass. Gomozov met een sublieme pass. Minovski probeert naar een medespeler te passen. Karakushev is nu in balbezit. Karakushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Makriev zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Grozev met een harde bal richting middenveld. Daar is Kerchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gomozov passt de bal in één keer door. Inworp. Makriev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plovdiv 14%, FC Ropotamo 86%.
Plovdiv - FC Ropotamo 2:0