Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo Plovdiv
Safe Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Uzunov passt de bal met de wreef. Makriev is nu in balbezit. Makriev geeft de bal voor. Minovski kan de bal niet met de borst controleren. Minovski draait met de bal, schiet en ... Grozev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kerchev draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Grozev met een harde bal richting middenveld. Kerchev rent richting de bal. Kerchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minovski met de inworp. Kerchev is nu in balbezit. Papazov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papazov krijgt een gele kaart. Kerchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerchev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Grozev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Makriev met een snelle inworp. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minovski de bal. Minovski schiet op doel. Grozev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 83%, Plovdiv 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropotamo - Plovdiv 0:0

55e minuut.
Uzunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunov met een sublieme pass. Gomozov is nu in balbezit. Karakushev onderschept slim de pass. Karakushev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 76%, Plovdiv 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropotamo - Plovdiv 0:0