Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Montepinar Origiiiiiiiiii
Normal Tactiek поол
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 30.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Hristov geeft de bal voor. Petkov kopt de bal weg. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Topuzakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - Origiiiiiiiiii 0:1

13e minuut.
Özkök kopt de bal weg. Curuś is nu in balbezit. Petkov rent richting de bal. Curuś onderschept slim de pass. Curuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Galev geeft de bal voor. Inworp. Yavorov met de inworp. Dimov rent richting de bal. Dimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dimov passt de bal zonder na te denken. Dekov rent richting de bal. Hristov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev geeft een lange en hoge pass. Galev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topalov rent richting de bal. Topalov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Hiddink de bal onder controle te krijgen. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher begaat een overtreding. Cvetanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvetanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Özkök rent richting de bal. Curuś rent richting de bal. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś rent richting de bal. Curuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hristov zal de hoekschop nemen. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök passt de bal zonder na te denken. Sokerov heeft problemen om de bal te vangen. Velchev probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Curuś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Özkök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök is nu in balbezit. Özkök haalt uit met een fantastische trap. Topuzakov bokst de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 69%, Origiiiiiiiiii 31%.
FC Montepinar - Origiiiiiiiiii 0:1

48e minuut.
Daar is Záleský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimov speelt de bal door. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Novakov geeft een hoge lob. Inworp. Yavorov met de inworp. Dimov rent richting de bal. Dimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Petkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curuś met de inworp. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Curuś rent richting de bal. Petkov is nu in balbezit. Petkov geeft de bal voor. Hristov rent richting de bal. Hristov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ceariba geeft een hoge lob. Schumacher kopt de bal weg. Klungelig pakt Sokerov de bal. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel. Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Curuś is nu in balbezit. Petkov begaat een overtreding. Curuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curuś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hristov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba geeft een hoge lob. Minovski heeft problemen om de bal te vangen. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Montepinar - Origiiiiiiiiii 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Montepinar 71%, Origiiiiiiiiii 29%.
FC Montepinar - Origiiiiiiiiii 0:2