Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Origiiiiiiiiii FC Montepinar
поол Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.9 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Özkök speelt de bal door. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher passt de bal zonder na te denken. Özkök rent richting de bal. Özkök haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 1:0

5e minuut.
Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov passt de bal met de wreef. Özkök is nu in balbezit. Özkök schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Velchev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hristov met de inworp. Bikov is nu in balbezit. Bikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 2:0

12e minuut.
Ceariba passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher geeft een lange en hoge pass. Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Özkök draait met de bal, schiet en ... Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sokerov speelt de bal door. Minovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curuś is nu in balbezit. Curuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bikov rent richting de bal. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov geeft een hoge lob. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cvetanov de bal. Bikov rent richting de bal. Bikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pressato is nu in balbezit. Pressato met een sublieme pass. Schumacher speelt de bal door. Bikov rent richting de bal. Bikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Záleský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimov. Dimov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Petkov met een sublieme pass. Özkök rent richting de bal. Sokerov is nu in balbezit. Özkök onderschept slim de pass. Özkök haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özkök is nu in balbezit. Özkök draait met de bal, schiet en ... Topuzakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 3:0

43e minuut.
Özkök heeft problemen om de bal te vangen. Petkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök onderschept slim de pass. Özkök schiet op doel. Topuzakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 32%, FC Montepinar 68%.
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 4:0

66e minuut.
Pressato passt de bal in één keer door. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pressato speelt de bal door. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pressato passt de bal in één keer door. Galev geeft een hoge lob. Sokerov bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök draait met de bal, schiet en ... Topuzakov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 5:0

71e minuut.
Hiddink komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pressato rent richting de bal. Pressato speelt de bal door. Curuś rent richting de bal. Curuś geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Minovski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceariba passt de bal met de wreef. Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov rent richting de bal. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök schiet op doel. Topuzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Daar is Cvetanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikov begaat een overtreding. Cvetanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvetanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pressato kopt de bal weg. Özkök rent richting de bal. Özkök schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 6:0

88e minuut.
Ceariba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceariba passt de bal met de wreef. Özkök rent richting de bal. Özkök draait met de bal, schiet en ... Topuzakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Origiiiiiiiiii 20%, FC Montepinar 80%.
Origiiiiiiiiii - FC Montepinar 7:0