Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
35Tigers Markova mogila
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Boshnakov onderschept slim de pass. Boshnakov passt de bal in één keer door. Ivanov heeft problemen om de bal te vangen. Canev is nu in balbezit. Canev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Raikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov rent richting de bal. Bojinov haalt uit met een fantastische trap. Yurukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 58%, Markova mogila 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
35Tigers - Markova mogila 0:0

56e minuut.
Boshnakov verovert de bal door een tackle van achteren. Boshnakov passt de bal zonder na te denken. Chankov rent richting de bal. Bojinov verovert de bal door een tackle van achteren. Bojinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chikov verovert de bal door een tackle van achteren. Chikov geeft een lange en hoge pass. Canev is nu in balbezit. Ivanov is nu in balbezit. Ivanov schiet op doel. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vutkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov rent richting de bal. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanov geeft een lange en hoge pass. Bilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 35Tigers 51%, Markova mogila 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
35Tigers - Markova mogila 0:0