Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Bull Dallas AC Troyan Bears
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Topalov met de inworp. Yovov heeft problemen om de bal te vangen. Yovov geeft de bal voor. Anchev rent richting de bal. Anchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nemcov trapt de bal weg van het doel. Asparuhov kopt de bal weg. Vangov is nu in balbezit. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kishishev heeft problemen om de bal te vangen. Anchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev schiet op doel. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Anchev is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Suev verovert de bal door een tackle van achteren. Suev passt de bal zonder na te denken. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Anchev rent richting de bal. Anchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Bull Dallas AC - Troyan Bears 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 46%, Troyan Bears 54%.
FC Red Bull Dallas AC - Troyan Bears 1:0

55e minuut.
Inworp. Tocev met een snelle inworp. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev schiet op doel. Anchev probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchev rent richting de bal. Suev is nu in balbezit. Anchev is nu in balbezit. Anchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yovov passt de bal in één keer door. Donchev is nu in balbezit. Donchev probeert naar een medespeler te passen. Vangov rent richting de bal. Vangov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Daar is Bliznakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyagolov is nu in balbezit. Nyagolov passt de bal in één keer door. Vangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kucarov trapt de bal weg van het doel. Donchev kopt de bal weg. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov schiet op doel. Chintov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Bull Dallas AC 52%, Troyan Bears 48%.
FC Red Bull Dallas AC - Troyan Bears 1:0